Het begin van een smakelijk avontuur.

19-10-2023

17 oktober 2023.

Vandaag zet ik de allereerste stappen op mijn sociale mediapad en ik kan niet wachten om met jullie te delen wat er in de fascinerende wereld van voedselinnovatie gebeurt! 🚀

Als food-technoloog aan de Landbouw Universiteit van Wageningen maak ik deel uit van een groep deskundigen die vaak onzichtbaar zijn, maar toch de drijvende kracht zijn achter de voedingsrevolutie. Onze passie? Het verbeteren van de voedingsmiddelen die uiteindelijk in jouw boodschappenmandje of op je bord belanden, of het nu in een restaurant, kantine of fastfoodketen is.

Waarom wij? We worden niet geleid door enorme marketingbudgetten, maar door ons eigen geweten en een diepgaande kennis van ons vakgebied. We hebben de vrijheid om te werken met mensen die écht om onze planeet en medemens geven. Onze missie is simpel maar krachtig: "De wereld verbeteren met beter voedsel."

De komende maanden zal ik mijn best doen om jullie een kijkje te geven in deze opwindende wereld. Ik zal de innovaties, trends en verhalen delen die ons hart sneller doen kloppen. Samen gaan we ontdekken hoe voedsel kan bijdragen aan een gezondere wereld.

🌿💡 Dus sluit je aan bij mijn reis, en laten we samen de wereld van voedselinnovatie verkennen! Ik kijk ernaar uit om te delen en te leren, en vooral om bij te dragen aan een smaakvolle toekomst. 🍏🌍

© 2022 FBI is onderdeel van "Van Hulst & Partners BV"
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website.